Entomologiske Meddelelser

Foreningens tidsskrift "Entomologiske Meddelelser" bringer først og fremmest originale afhandlinger og andre meddelelser om dansk entomologi. Desuden publiceres der i tidsskriftet entomologisk orienterende stof i form af refererende artikler, samleartikler og anmeldelser af entomologisk litteratur. Tidsskriftet er hovedsagelig dansksproget, men bringer fyldige resumeer på engelsk af alt, som kan være af interesse for international entomologi. Hvert år afsluttes et bind omfattende ca. 130 sider. Artikler, der ønskes optaget i tidsskriftet, sendes til redaktøren.

Redaktionens adresse: entomologiskemeddelelser@gmail.com

Biblioteker, skoler, institutioner, boghandlere m. fl. kan tegne abonnement på tidsskriftet ved henvendelse til redaktionen. Medlemmer får tidsskriftet tilsendt gratis.

Opsætning af manuskripter til tidsskriftet kan ses her.

Tidligere udgivne hæfter af Entomologiske Meddelelser sælges ved henvendelse til e-mail: jfredskov@snm.ku.dk.

Artikler online: I år 2019 er Entomologiske Meddelelser blevet digitaliseret i et projekt støttet af 15. Juni Fonden. I forbindelse med dette projekt er der blevet rettet småfejl i det oprindelige indeks fra 2000 for de videnskabelige artikler og mindre meddelelser, samt tilføjet et indeks for videnskabelige artikler og mindre meddelelser bind 68-86 (2000-2018). Det skal siges at der stadig i det oprindelige indeks forefindes introduktion, systematisk indeks, samt andre sektioner, som ikke er tilføjet i den rettede version. Disse kan alle tilgås her.

Indeks: I år 2000 udgav foreningen et komplet indeks over alt materiale udgivet i Entomologiske Meddelelser fra 1887 til 1999. Dette kan tilgås her.

Bind 1-13, 1887-1921, er tilgængelige i BHL - Biodiversity Heritage Library her.