Om insekter

Nyt hæfte om de store Danske Vandbiller

af Mogens Holmen

Hæftet indeholder nøgle med detalje billeder af de store danske vandbille arter i familierne Vandkalve (Dystiscus og Cybister) og Vandkærer (Hydrophilus). Desuden findes der information om deres hyppighed, udbredelse og levesteder.  Hæftet kan tilgås via linket til PDF under her.

PDF 

Hæfte til bestemmelse til nymfer af guldsmede og vandnymfer.

Vores medlem Mogens Holmen har lavet denne fine guide til bestemmelsen til nymferne af de danske guldsmede og vandnymfer. Den kan findes via følgende link:

Bestemmelse til nymferne af de danske guldsmede

Alle kan blive medlem af foreningen.

Medlemmer får tidsskriftet Entomologiske Meddelelser 

tilsendt gratis og fri adgang til foreningens foredrag og arrangementer. Ved ønske om indmelding i foreningen, send en email med dine kontaktoplysninger til entomologiskforening@gmail.com.

Entomologisk Forenings årlige kontingent er p.t. 275 kr. for personlige medlemmer og 325 kr. for par. Se info vedr. betaling af kontingent her. Eller bliv medlem her.

Se mere under Foreningens formål og virke.

Om insekter og andre landlevende leddyr i Danmark

Entomologisk Forening har udgivet en folder – som også er en plakat – med information om insekter og andre landlevende leddyr i Danmark. Folderen er udgivet med støtte fra Aage V. Jensens Fonde og vil blive distribueret gratis til skoler rundt om i Danmark. Vi har lavet en supplerende tekst, som kan læses her.

Insektfolder-plakat. Illustration: Pia Falck Pape

Hvis du ønsker folderen tilsendt, så send en mail til entomologiskforening@gmail.com