Entomologisk Årsmøde 2019

Weekenden 9.-10. marts 2019

Københavns Universitet, August Krogh Bygningen

Universitetsparken 13, 2100 København Ø

Vi håber, at Entomologisk Årsmøde 2019 vil danne rammen om et par dages hyggeligt og udbytterigt samvær for alle entomologisk interesserede, amatører som professionelle, og vi gør opmærksom på, at pårørende er meget velkomne. Bortset fra mad og drikke er deltagelse i årsmødet gratis. Mere information om årmødet findes her. Tilmelding sker via formular her.

Nyt hæfter til bestemmelse til nymfer af guldsmede og vandnymfer.

Vores medlem Mogens Holmen har lavet denne fine guide til bestemmelsen til nymferne af de danske guldsmede og vandnymfer. Den kan findes via følgende link:

Bestemmelse til nymferne af de danske guldsmede

Alle kan blive medlem af foreningen.

Medlemmer får tidsskriftet Entomologiske Meddelelser

tilsendt gratis og fri adgang til foreningens foredrag og arrangementer. Ved ønske om indmelding i foreningen, send en email med dine kontaktoplysninger til entomologiskforening@gmail.com.

Entomologisk Forenings årlige kontingent er p.t. 275 kr. for personlige medlemmer og 325 kr. for par. Se info vedr. betaling af kontingent her. Eller bliv medlem her.

Se mere under Foreningens formål og virke.